<![CDATA[Rollagga escape room - Rollagga]]>Fri, 26 Mar 2021 14:22:51 +0200Weebly<![CDATA[Rollagga escape room]]>Wed, 17 Mar 2021 22:00:00 GMThttp://rollagga.fi/rollagga/rollagga-escape-roomNYT voit pelata ilmaseksi meidän uutta taulupakopeliä "tapaus salvador köliä"!!!
​Eli ei muuta kun testaamaan onko susta taidesalapoliisiksi.

Rollagga escape room on helmikuussa 2019 perustettu pakohuone- ja elämysyritys Riihimäeltä. Rollagalla on tällä kolme pysyvää pakohuonetta, murhamysteeripeli ja siirrettäviä pulmapelejä. 

Rollagan pelit sijoittuvat kuvitteelliseen Rollaggamaailmaan ja sen suurimpaan kaupunkiin Amerikaanoon, jonka elämään ja hahmoihin peleissä tutustutaan. Rollaggamaailma on paikka, jossa lapsuuden pehmolelut ja nuket ovat heränneet eloon ja elävät nyt omaa elämäänsä.

Rollagan perustajat I.V. Nalle ja Ove Nalle ovat itse intohimoisia pakopeliharrastajia jo vuodesta 2014. Pelejä tulee pelattua hurjia määriä Suomessa ja ulkomailla. lisäksi kiinnostuksen kohteena ovat kaikenlaiset lauta-, kortti-, netti-, sun muut pakopelit.  Nallejen pakopelielämää voi kuunnella Pakonallet podcastistä ja seurata Facebookista ja Instagramista.

Nallet myös tarpeentullen rakentavat muille tilauksesta pakopelejä ja muita toteutuksia, Omat tuotantokoneet kuten suurkuvatulostimet, cnc-jyrsin, digipaino, tekstiilipaino...
 mahdollistavat monipuolisten, näyttävien kokonaisuuksienkin toteutuksen. Omasta takaa löytyy sekä puuseppä, että graafinen suunnittelija.  Myös osaaminen opetuksellisten pelien tekemiseen on olemassa: Ove valmistui ylemmästä ammattikorkeakoulusta opinnäytetyönään yllättäen pakopeli ja tämän kirjallinen tutkielma. 
]]>