<![CDATA[Rollagga escape room - Rollagga]]>Tue, 11 Oct 2022 03:07:48 +0300Weebly<![CDATA[Rollagga escape room]]>Wed, 17 Mar 2021 22:00:00 GMThttp://rollagga.fi/rollagga/rollagga-escape-roomPäädyimme ottamaan uudet toimitilat Lopentien ja Kaarlonkadun kulmasta, näihin tiloihin on tulossa kaksi uutta peliä, ja tilat  jossa voimme vetää murhamysteeri-illallisia ja muita tapahtumia. Ensimmäinen peli on jo alkanut rakentua seinien ja lavastuksen pystytyksellä. Peli tulee tottelemaan nimeä Kylä. Kylästä tulee ehdoton lippulaivapelimme, massiivinen ja näyttävä kauhuelämys, (jatkoa kauhutrilogian avanneelle Hostellille.) Rakennusaikataulu on tiukka, mutta tavoitteemme on saada peli valmiiksi vuoden vaihteeseen mennessä. Toinen peli rakentunee kevään aikana ja on ehdottomasti hyvänmielen peli. Odotellessa voit tutustua peleihimme Peltosaarenkatun toimipisteessä, jossa varsinkin Rollagga Mafia on tämän maan parhaita pakopelejä (tosin on vaikeudeltaan  suunnattu jo enemmän pelanneille)


ROLLAGGA MAFIA, PAKOPELI TODELLISILLE HIMOPELAAJILLE - 135 MINUUTIN SEIKKAILU. VARAUKSET AINOASTAAN PUHELIMITSE/wa 0445995921. (JOS OOT PELANNUT jOULUPUKIN sALAISUUDEN TAI pUB kARHUNPÄÄN NI TÄÄ EI VALITETTVASTI OO SULLE, KOSKA PELEISSÄ ON SAMOJA ELEMENTTEJÄ)

kIITOS hOSTELLISSA VIERAILLEILLE.
Hostellissa kävi lyhyessä ajassa paljon pelaajia, saimme seurata rohkeiden pelaajien aitoa pelkoa ja onnistumisen iloa, Jokaista peliporukkaa oli mielenkiintoiSTA seurata. Pelistä SAATIIN valtavasti positiivista palautetta, Nallet kiittää ja kumartaa kaikkia paikalle uskaltautuneita. KOVASTI MEITÄ PYYDETTIIN TEKEMÄÄN SEURAAVAA KAUHUPELIÄ JA OLEMMEKIN TÄSSÄ TILAA KARTOITTAMASSA, TOIVOTAAN ETTÄ SYKSYKSI SAATAISIIN UUSI PROJEKTI KÄYNTIIN. SOMESSA HUUDELLAAN HETI KUN JOTAIN KONGREETTISTA ON TIEDOSSA, PELISUUNNITELU ON JO KÄYNNISSÄ. KAUHUA ODOTELLESSA TUU IHMEESSÄ TESTAILEMAAN MEIDÄN MUITA HUONEITA, JOS KOET OLEVASI PAKOPELIHARRASTAJA NIIN HAASTA ITSESI PUB KARHUNPÄÄSSÄ JA SELVITÄ NALLEJUOMAN KOHTALO.


Hostelli sulki ovensa, Muut pelimme ovat normaalisti avoinna. 

Uusi Pakohuoneemme hostelli on valmis ottamaan vastaan pelaajia, Mielenkiintoinen rakennusprojekti on takana. Käsiimme putosi yllättäen vanha 50-luvulla rakennettu omakotitalo riihimäen keskustan tuntumassa, menimme tutustumaan taloon ja tilat suorastaan kutsuivat rakentamaan pakopeliä. hyvänmielen peliä lähdettiin toteuttamaan, mutta  matkan varrella talon historia ja kummitukset heräsivät, ohjasivat rakennusprojektin aivan toisille raiteille. NYT KERROTTAVANA ON TARINA MENNEISYYDESTÄ JA KAUKANA HYVÄNMIELEN PELISTÄ. Täsverinen kauhupakopeli kutsuu teidät seikkailuun, jos suinkin vain uskallat. Harmiksemme täytyy kertoa talon menevän myyntiin ja peli on pelattavana niin kauan kuin mahdollista. (kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen popup-peli, vaan jotain aivan muuta)

NYT voit pelata ilmaseksi meidän uutta taulupakopeliä "tapaus salvador köliä"!!!
​Eli ei muuta kun testaamaan onko susta taidesalapoliisiksi.

Rollagga escape room on helmikuussa 2019 perustettu pakohuone- ja elämysyritys Riihimäeltä. Rollagalla on tällä kolme pysyvää pakohuonetta, murhamysteeripeli ja siirrettäviä pulmapelejä. 

Rollagan pelit sijoittuvat kuvitteelliseen Rollaggamaailmaan ja sen suurimpaan kaupunkiin Amerikaanoon, jonka elämään ja hahmoihin peleissä tutustutaan. Rollaggamaailma on paikka, jossa lapsuuden pehmolelut ja nuket ovat heränneet eloon ja elävät nyt omaa elämäänsä.

Rollagan perustajat I.V. Nalle ja Ove Nalle ovat itse intohimoisia pakopeliharrastajia jo vuodesta 2014. Pelejä tulee pelattua hurjia määriä Suomessa ja ulkomailla. lisäksi kiinnostuksen kohteena ovat kaikenlaiset lauta-, kortti-, netti-, sun muut pakopelit.  Nallejen pakopelielämää voi kuunnella Pakonallet podcastistä ja seurata Facebookista ja Instagramista.

Nallet myös tarpeentullen rakentavat muille tilauksesta pakopelejä ja muita toteutuksia, Omat tuotantokoneet kuten suurkuvatulostimet, cnc-jyrsin, digipaino, tekstiilipaino...
 mahdollistavat monipuolisten, näyttävien kokonaisuuksienkin toteutuksen. Omasta takaa löytyy sekä puuseppä, että graafinen suunnittelija.  Myös osaaminen opetuksellisten pelien tekemiseen on olemassa: Ove valmistui ylemmästä ammattikorkeakoulusta opinnäytetyönään yllättäen pakopeli ja tämän kirjallinen tutkielma. ]]>